Extensions

Voorwaarden hairextensions

Inbegrepen in een haarverlenging

De volgende zaken zijn standaard inbegrepen in een haarverlenging:

Over Di Biase

Di Biase staat voor hair extensions, haarverlengings en –vermeerdering van een hoge kwaliteit en voor een lagere prijs. Deze extensions zijn afkomstig uit Italië en zijn vervaardigd uit exclusief 100% menselijk “remy” haar. Dit betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal het haar niet knopen, zal het zacht en glad aanvoelen en is het gemakkelijk te borstelen. Di Biase is een constant vernieuwend merk dat steeds weer probeert een hoger kwaliteitsniveau te bereiken dankzij de meest innovatieve technieken.

Klik hier om naar de pagina van Di Biase te gaan.

Over She by So.Cap.

Dankzij een ruime keuze uit een waaier van verschillende tinten is het mogelijk om iedere gewenste kleur, inclusief de eigen haarkleur, met highlights of lowlights of zelfs fantasiekleuren in het eigen haar te integreren. Vandaag de dag biedt SHE u de best verkrijgbare technieken aan. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een perfecte haarverlenging of volume te realiseren.

Dankzij de grote SHE productlijn kan ik iedere haarwens professioneel in vervulling laten gaan. SHE, wereldmarktleider van haarproducenten biedt haar klanten een volledige productlijn aan. SHE hecht ook grote waarde aan het respect voor de natuur en de gezondheid van de eindgebruikers.

Klik hier om naar de pagina van She by So.Cap te gaan.