Kapsalon in Grote-Brogel

Heropening 13 februari

Liefste klanten,
 
Het is een moeilijke puzzel, maar intussen zijn we eruit hoe alles aangepakt gaat worden zodat zoveel mogelijk klanten op een zo kort mogelijke tijd geholpen kunnen worden.
 
🌐 Morgen (zondag 7 februari) om 10u wordt de online agenda open gezet, en kunnen afspraken terug geboekt worden. Zoals altijd kan je het boekingssysteem terugvinden op de pagina "Afspraak boeken", of de knop rechtsonderaan iedere pagina.
 
📞 Vanaf maandag 8 februari ben ik terug telefonisch bereikbaar voor afspraken op het nummer 0478 699 757.
 
💬 Je kan ook altijd een berichtje sturen via Facebook Messenger, Whatsapp (klik op wa.me/+32478699757) of SMS (0478 699 757). Dan antwoord ik zodra ik de kans heb.
 
Zoals eerder vermeld zal helaas niet iedereen in de eerste paar weken voortgeholpen kunnen worden, maar ik doe mijn best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Ik kijk er naar uit om jullie terug te zien, zoals we intussen gewend zijn met een wegwerpmondmasker 😷 en volgens de opgelegde regels.
 
Graag tot snel.
Groetjes, Nele

Welkom bij Nele Haircare

Bij kapsalon Nele Haircare kan je met het hele gezin terecht voor alle soorten behandelingen. Zowel dames, heren als kinderen van alle leeftijden zijn welkom en elke haarstijl is mogelijk. Ook kan je bij mij terecht voor speciale kleurtechnieken zoals bijvoorbeeld een ombré. Zelfs extensions behoren tot de mogelijkheden.

Door de regelmatige bijscholingen blijf ik steeds up-to-date en kan ik je altijd met de nieuwste trends en snitten laten kennismaken. Ik werk met het fantastische kappersmerk Z.One Concept, meer bepaald met de productlijn Milkshake & Depot. Hierdoor is een uiterst kwalitatieve behandeling steeds gegarandeerd. Klik hier voor meer info over Z.One Concept.

Om enkele voorbeelden te zien van kapsels die gerealiseerd zijn door Nele Haircare kan je terecht op de pagina Foto's.

Wil je eerst een richtprijs voor jouw specifieke behandeling weten? Bekijk dan hier de prijslijst.

Wil je graag een afspraak? 

Sinds eind 2020 werken wij met een online boekingssysteem. Hierdoor kan jij gemakkelijk en snel zelf een plaatsje in de agenda reserveren. Maak een afspraak.